Young Mind Card

Què és?

La tarjeta Young Mind és una tarjeta personal i intransferible cortesia del festival Young Gallery Weekend, que dóna dret a fins a un 10% de descompte en obra seleccionada a les galeries que participen a Young Gallery Weekend IV edició.

Com funciona?

A cada galeria que visitis, demana que t’enganxin la marca YGW. Quan n’hagis completat 6 tindràs dret al descompte a la galeria que vulguis. Les galeries es reserven el dret de triar quines obres tenen dret a descompte.

Quan?

La tarjeta es pot començar a fer servir el 28 de setembre de 2018, coincidint amb la inauguració del festival, i tens temps per a completar-la fins al 31 de desembre.

Per a qui és?

La tarjeta Young Mind és per a tothom qui la sol·liciti. Escriu a hello@younggalleryweekend.com facilitant el teu nom i DNI i passa a recollir-la per la galeria que escullis. També pots fer-te-la directament a qualsevol de les galeries participants: Àcid Sulfúric, Bien Cuadrado, Espronceda Art Center, Escalera de Incendios, Oslo Graphic Barceloneta, Filippo ioco Studio & Gallery, Fifty Dots Gallery, La Idealògica i Projekteria [Art Gallery]