Participants

Ether Arts Project

Sobre el projecte

ETHER és un projecte cultural nòmada que vincula artistes, curadors i espais d’exhibició. Connectats a través d’una esfera invisible que ens uneix energèticament, busquem obrir el diàleg entre diferents disciplines i geografies artístiques. El concepte curatorial darrere de ETHER gira entorn de l’home en la seva condició humana i la relació que estableix amb la natura.

Return to Multiverso – Marta Pinilla

La performance “Return to Multiverso” desplega un grup d’éssers sinistres que acaben de travessar un forat negre i es troben en un univers paral·lel als voltants d’una galeria d’art. Han perdut part de la seva humanitat, transformant-se en observadors de la realitat. Necessitaran l’ajuda del públic assistent per ser dirigits en l’espai, però com ho faran?

Els artistes

Marta Pinilla és una artista multidisciplinar graduada en Biologia i Belles Arts amb un màster en Art i Ciència. En la seva pràctica artística busca representar el cervell i l’univers, des d’una perspectiva tant científica com emocional, unint el micro i el macrocosmos. Parteix del dibuix per arribar a la instal·lació i la performance. Col·labora amb ella Miguel Andrés, intèrpret i videoartista, les investigacions del qual se centren en l’ésser humà i les seves herències. www.martapinilla.com |IG @biomartix | www.miguelandres.com | IG miguelandres

Horaris durant el festival

Divendres 20h
Espronceda Centre d'Art
Espronceda 326, naus 4 i 5
08027 Barcelona

Adreça

www.etherartsproject.com

Telèfon: +54 92944 536779

Mail: info@etherartsproject.com

Enllaços

Web: www.etherartsprojects.com
Instagram: /etherartprojects
Facebook: /etherartsproject