Participants

Escalera de Incendios Anaglifos Art Factory

La galeria

Escalera de Incendios és una entitat cultural que treballa principalment en projectes d’art contemporani independents. Amb base a Barcelona des de 2012, es defineixen com un laboratori cultural on la crítica i el pensament estan presents, un espai de reflexió, desenvolupament i producció. Actualment amb la gestió de projectes com Young Gallery Weekend.

L’exposició

Carta d’exploració còsmica – Alexander Grahovsky (28-30.09)

Els retrats de Grahovsky són pintures de gent que mira sense mirar. Podrien passar-se tota la vida agotnats darrere de les seves ulleres de sol, entotsolats en el ritual del seu xiclet, com si el temps s’hagués detingut. I el xiclet és una figura del fàstic. La repetició neurótica de l’etern present. Tot està al xiclet. Els cossos són la seva extensió. Perquè fora, ja no hi ha res.

L’artista

Pintor figuratiu nascut a Alacant i vivint a Madrid des de 2007. S’ha format amb Luisa Pallarés, Nathaniel Evans i Eloy Morales. Des de la seva primera exposició individual a Escalera de Incendios fins a la última, el seu treball ha passat de ser totalment digital a la pintura a l’oli tradicional, centrant-se al retrat. Des de 2012 la seba obra s’ha exhibit a Madrid, Alacant, Barcelona i Londres.

Horaris

Amb cita prèvia.

Horaris durant el festival

Divendres, dissabte i diumenge de 12-20h

Adreça

www.escaleradeincendios.com

Anaglifos
d'En Mònec, 17,
08003 Barcelona

Telèfon: +34 633 19 53 84

Mail: hola@escaleradeincendios.com

Enllaços

Web: www.escaleradeincendios.com 

Facebook: /Escaleradeincendios
Twitter:/escaleratuits
Instagram:/escaleradeincendios

Web: www.anaglifos.es

Facebook:/anaglifos