Werner Thöni Artspace

Galeria

Werner Thöni Artspace (WTA) és un espai d’experimentació, producció i exposició d’art contemporani emergent. El centre disposa d’una sala d’exposicions i un taller-residència per a un/a artista o comissari/a convidat/a, a més de ser l’estudi de l’artista visual Werner Thöni.
WTA ofereix regularment exposicions d’art, sobretot plàstiques i visuals i, esporàdicament, esdeveniments culturals de petit format. El taller-residència brinda a l’artista convidat/a o comissari/a durant sis mesos un espai de treball, allotjament i el dret a exposar a la Sala WTA.
El centre obre les seves portes als seus visitants amb l’idea d’apropar l’art al públic interessat, així com ajudar als artistes a desenvolupar i mostrar les seves obres més innovadores. L’art ha d’estar disponible per a tothom, tant en el seu procés de creació com en el seu producte fina, i ha de ser viscut no només pels artistes. Únicament mitjançant aquest procés interactiu i de transparència, en la societat actual, l’art adquireix sentit i valor més enllà del monetari o purament estètic.

Exposició: You will find em if you want em in the garden

La mostra consisteix en una instal·lació que evoca la idea dels paisatges de Monet com a punt de partida, explorant tots dos conceptes de pintura i escultura. L’obra està formada per pintures que no tenen suport físic, la pinzellada feta en acrílic se suporta a si mateixa: alliberem la pintura perquè es converteixi en tridimensional, transformant-se alhora en el seu propi inici i final.

Artista: Alexandre Madureira

Alexandre Madureira, 1976 Porto. Actualment treballa i viu en Bamberg.
Després d’haver passat la seva infància a Veneçuela, va viure i va estudiar art a Portugal i va continuar el seu treball artístic a Barcelona i Bamberg. Va realitzar la seva primera exposició a Lisboa en 2002; fins avui continua exhibint internacionalment a Barcelona, Amsterdam, Lisboa, Berlín i Munic.

Programació especial YGW

Werner Thöni Artspace s’estrena en el festival con un interessant programa que recorre diverses disciplines artístiques i ens convida a la reflexió:
Divendres, 27 de setembre, 19.30-20:00h Inauguración de “You Will Find Em if You Want Em in the Garden”, una instal·lació de pinturas de Alexandre Madureira.

Dissabte, 28 de setembre, 20.00 – 21.00 (dues passades)“Fragments ov thee self”, una instal·lació performativa multimèdia de Demenceprecoce,con la col·laboració de David García (Furvoice), Laura Weissmahr y Stauffer.la instal·lació (sense performance) pot ser visitada també de l’1 al 4 d’octubre de 18:30a 19:30h.

Diumenge, 29 de setembre, 12.00-12:15h Visita guiada de l’exposició “You Will Find Em if You Want Em inthe Garden”, Alexandre Madureira. 12.15-13:00h: “Abans de l’abans”, taula rodona i debat torno de l’exposició,con la participació de Peter Freund (artista i professor titular del Departament de Arte e Història de l’Art del Saint Mary’s College de Califòrnia), Eloi Puig (artista i profesor de la Facultat de Belles Artes de la Universitat de Barcelona) i Werner Thöni (artista i director de Werner Thöni Artspace).

 

Horari d'obertura

Dm - Dv: 18:30 - 20:30h

Horari d'obertura durant el festival

Dv: 19:30 - 22h
Ds: 20 - 21h
Dg: 12 - 13h

Adreça

Carrer de la Legalitat, 49
08024 Barcelona

Telèfon: +34 676576145

Email: wtarspace@gmail.com