Projekteria [ Art gallery ]

Galeria

Projekteria [Art Gallery] és una galeria d’art contemporani que té per objectiu promoure projectes artístics basats en la fotografia, així com fomentar la diversitat d’enfocaments i tècniques fotogràfiques en el context de les pràctiques artístiques actuals. La galeria acull un programa regular d’exposicions comissariades d’artistes principalment emergents, tant locals com internacionals, potenciats per la col·laboració amb festivals, fires d’art o exposicions pop-up.

Exposició: Trinus

“Trinus” és la reflexió resultat d’una residència artística a bord d’un vaixell de càrrega que navegava cap a una destinació sense importància. “El que importa és sortir, no arribar”. Des de sobre els contenidors o el pont del vaixell, Cláudio Garrudo capturava, en diversos moments del dia, allò que havia arribat a ell: el mar, només el mar. O potser no.

Artista: Cláudio Garrudo

Fotògraf, productor cultural, editor i pare, activitats a les quals es dedica en cos i ànima, ha exposat individualment a Portugal, Espanya, República Txeca, Eslovàquia i Romania, ha participat en fires d’art a Miami, Nova York i Madrid, va guanyar el primer premi de la 7ª edició de la Biennal de Coruche, a Portugal, i ha editat diversos llibres de fotografia.

Programació especial YGW

Projekteria celebra el seu aniversari junt a Young Gallery Weekend. Fa 4 anys Meritxell Álvarez inaugurava la seva galeria en ple festival i des de llavors roman l’esperit festiu en les propostes de Projekteria. El dissabte 28, torna a inaugurar, aquesta vegada l’exposició de Cláudio Garrudo i ho fa d’una forma molt especial.

Opening Exposició ‘Trinus’ i visita poètica guiada.

Horari d'obertura

Dl - Dv: 16 -20h o amb cita prèvia.

Horari d'obertura durant el festival

Dv: 15 - 18h
Ds: 16 - 20h
Dg: 12- 15h

Adreça

Ricart, 19
08004 Barcelona

Telèfon: +34 600 84 64 14

Email: bcn@projekteria.net