Nau Bostik

Galería

El projecte de la Nau Bostik sorgeix amb la voluntat d’impulsar i donar visibilitat a tot tipus d’activitats relacionades amb la cultura i el lleure, tot mantenint els principis de diversitat i sostenibilitat com a línies mestres, i buscant alhora d’erigir-se com a plataforma per a la difusió de la informació i del coneixement.

Exposició: 513m2, El Observatorio

El Observatorio és un espai dedicat a la fotografia d’autor, un laboratori on desenvolupar projectes fotogràfics a llarg termini, una casa on reunir-se a dialogar sobre la imatge i la narració visual, però sobretot és una comunitat cada vegada més gran de motivats que viuen i respiren fotografia de la qual ha nascut aquesta gran exposició col·lectiva.

Artistes:
Carlos Roth, Anxo Santiago, Magui Pichinini, Gala Seguí, Mercedes Cosco, Lucía López (Lusi Bon), Boris Mercado, Silvia Esquivel, Helena Buira, David Almazan, Maria Fernanda Soler, Giulia Ferrari (Giulia Qualcosa), Ana Schulz, Alberto Barba, Erik Estany (Erik Stny), Alejandra Rocabado (La Ale Ro), Rocío Martín-Santos, Ares Molins, Viktor Dolganov (Viktor Viktor), Roc Pont, Lara Amat, Pep Novellón, David del Rincón, Julia Mehls, Julieta Averbuj, Laura Rabadan, David Querol, Guido Pozzi, Isabel Cardeira, Luis Salinas.

Exposició: ‘Katharsis’

Una exposició que parla dels processos en els quals el major enemic és un mateix, Durant el camí de dur a terme aquest llargmetratge, vam voler donar veu a artistes de diferents disciplines perquè expressessin la seva pròpia catarsi a través de les seves obres i on tot aquell que el tingui a les seves mans, pugui expressar-se en les seves fulles en blanc, convertint-ho en un espai íntim d’alleujament. Quadern per a la Kátharsis és aquesta compilació d’obres de 18 artistes que aspira a ser una guia, un far una llum al final de processos autodestructius fruit d’experiències traumàtiques, de pèrdues de rumb que fan que ens replantegem la nostra pròpia existència. La catarsi és, sempre, un torrent que destrueix per a crear una mica més pur, renovat.

En l’exposició es podran veure les reproduccions de totes les obres que apareixen en el quadern, així com imatges del procés de creació del llibre, en el qual comptem amb col·laboradors com Raúl Maldonado, Raima, Letter Cotton i Escola de Disseny i Art LLotja.

Artistes: VVAA

Programació especial YGW

Nau Bostik serà el lloc on celebrar la festa de clausura del festival. A l’hora del vermut, literal, ens acompanya Yzaguirre, arrenquen les activitats en la galeria B_Murals a l’interior de la Nau , exposicions, murals i DJ! A les 15h pren les regnes l’equip de Bostik amb una paella perquè tots els assistents agafeu força per a una tarda de fotografia, pintura, performance i música.

Diumenge 29.09 Young Gallery Weekend Closing Party.
PAELLA CANCEL·LADA!!! NOU HORARI EN NAU BOSTIK!

16.30h Visites guiades de les exposicions 513m2 i Katharsis.
16.30h – 19h les sorpreses t’esperen pels diferents espais de la Nau, les performance de els alumnes del programa YPA, Young Performance Art i el su mentor, el gran performer Miguel Andrés ens deleitarán ams seu art:

‘El orden de los perros’ de Eliana Caporalini & Títere.
‘Wuwo / 無我’ de Ji A Yu.
‘¡Eh tú, maricón!’ de Miguel Andrés.
‘Ser Raíz Errante’ de Títere.

 

Horari d'obertura

Dilluns - Diumenge 10-20h

Horari d'obertura durant el festival

Se mantienen los horarios habituales.

Adreça

Carrer Ferran Turné, 11
08027 Barcelona