B-Murals

Galeria

B-Murals és un centre especialitzat en art urbà amb seu a Barcelona. Un projecte pioner i singular pel seu enfocament integral, que combina el suport a la creació, a través de l’impuls d’intervencions murals, residències artístiques i exposicions amb artistes locals i internacionals, que enfoquen el seu treball a l’espai públic, a partir de l’art mural, però també amb altres disciplines i formats.

 

Exposició: SOBREEXPOSICIONS I CURES

Què passaria, per exemple, si invertíssim o subvertíssim els colors o la seva alternança a les banderes? En moments d’exaltació nacional o patriòtica, la necessitat de posseir i exhibir una bandera és important. Però també tenir-li cura. O els canvis de les seves característiques, alterarien els nostres propis principis i creences?
www.ampparito.com
http://www.jordip.com/

Artista: Ampparito

Ampparito (Madrid 1991) és un creador que treballa subvertint objectes, significats i realitats per a generar noves experiències i situacions. Aquestes poden provocar un ampli ventall de resultats, des de la més absoluta indiferència fins a la mes profunda reflexió, passant per desorientació o contemplació. www.ampparito.com @ampparito

 

Exposició: Videncias y evidencias

“Videncias y Evidencias” és el nom que rep el cinquè capítol del llibre “El beso de Judas, fotografía y verdad”, de Joan Fontcuberta.
L’exposició parteix de dues premisses relacionals. D’una banda, la importància de la fotografia en el treball presentat i, de l’altra, la visió personal que es té cap a ella a l’hora de representar-la.

Artista: Gambin Rot

Gambin Rot (València, 1996) ve desenvolupant des de fa temps un treball multidisciplinari que alterna l’obra de taller amb la pintura mural en l’entorn urbà. La memòria es converteix en el fil conductor entre els seus treballs pictòrics que, mitjançant l’anàlisi i la reflexió, ens permet conèixer la seva visió personal del record-oblido.

Programación especial YGW

Disabte 28.09

12:00 Xerrada ‘¿Cualquier mediación sobre un rectángulo de colores ha de tener forma de bandera?’ Meta reflexió en veu alta sobre el desaprenentatge. Convidats: Jorge Marzo, Jordi Pallarés i Ampparito.

13:30 Vermut i presentació de la publicació ‘Sobreexposicions y curas’ amb presència dels autors, Jordi Pallarés i Ampparito.

Diumenge 29.09

13.00 Visita guiada de l’exposició amb presència de l’artista, Ampparito. Exposició ‘Videncias i evidències’ de Gambin.

13.30 Creadors de banderes, limitadors de significats. Joc de dibuixos i creació de nous universos.

14.00 Visita guiada pels Murals de la Bostik amb Xavier Ballaz de B-MURALS.

Vermut Yzaguirre i música Ilia.

@Ampparito

 

Horari d'obertura

Dl - Dv: 10h - 19h
Ds: 11h - 15h

Horari d'obertura durant el festival

Se mantienen los horarios habituales.

Adreça

Ferran Turné,11, Local 2
08027 Barcelona

Telèfon: +34 657 118 395

Email: hola@bmurals.com