Bmurals

Galeria

B-Murals és un centre especialitzat en art urbà amb seu a Barcelona. Un projecte pioner i singular pel seu enfocament integral, que combina el suport a la creació, a través de l’impuls d’intervencions murals, residències artístiques i exposicions amb artistes locals i internacionals, que enfoquen el seu treball a l’espai públic, a partir de l’art mural, però també amb altres disciplines i formats.

Exposició: SOBREEXPOSICIONS I CURES

Què passaria, per exemple, si invertíssim o subvertíssim els colors o la seva alternança a les banderes? En moments d’exaltació nacional o patriòtica, la necessitat de posseir i exhibir una bandera és important. Però també tenir-li cura. O els canvis de les seves característiques, alterarien els nostres propis principis i creences?
www.ampparito.com
http://www.jordip.com/

Exposició: Videncias y evidencias

“Videncias y Evidencias” és el nom que rep el cinquè capítol del llibre “El beso de Judas, fotografía y verdad”, de Joan Fontcuberta.
L’exposició parteix de dues premisses relacionals. D’una banda, la importància de la fotografia en el treball presentat i, de l’altra, la visió personal que es té cap a ella a l’hora de representar-la.

Horari d'obertura

Dl - Dv: 10h - 19h
Ds: 11h - 15h

Horari d'obertura durant el festival

Se mantienen los horarios habituales.

Adreça

Ferran Turné,11, Local 2
08027 Barcelona

Telèfon: +34 657 118 395

Email: hola@bmurals.com