Arnau Gallery

Galeria

Arnau Gallery té com a objectiu promoure l’art urbà a Barcelona d’una nova forma, implementant un mural rotatiu en el centre de la ciutat. El mural (amb mesures de 16x2m2) forma part de l’antic teatre Arnau situat en la Plaça Raquel Meller. El projecte funciona de manera similar a una galeria d’art, amb intervencions cada mes, reunint artistes nacionals i internacionals per a col·laborar i experimentar. El projecte està comissariat per dues entitats de l’escena de l’art urbà local, Street Art Barcelona i Diffusor, i dóna suport a les acciónes de la plataforma Arnau Itinerant.

Exposició: “There is no planet B”

Últim mural col·laboratiu entre Núria Toll & Tim Marsh per a la nostra sessió de setembre. Un mural que presenta una visió irònica del nostre futur si no cuidem més nostra planeta. Els dos artistes, actius en l’escena local com a internacional, s’uneixen a través d’un amor comú per la naturalesa, els colors i les formes geomètriques, sempre qüestionant amb els seus murals la nostra relació amb el medi ambient.

El lateral ha estat pintat per Javier Barriga, un artista graffitero xilè inspirat per l’art clàssic i el clar fosc. La tècnica és 100% esprai.

Artistes: Tim Marsh & Nuria Toll

 

Horari d'obertura

24h

Horari d'obertura durant el festival

Ds: 18h - 19h

Adreça

Plaça Raquel Meller
Barcelona