Anaglifos + Escalera de Incendios Art Factory & Contemporary Art

ANAGLIFOS ART FACTORY

Anaglifos Art Factory és un espai dedicat al fet que els artistes de diferents disciplines puguin crear, exposar, presentar, assajar, organitzar tallers o dur a terme qualsevol proposta creativa. Un magnífic espai de 90 m2 acabat de restaurar que combina atmosferes clàssiques i modernes. Està pensat per a afavorir la relació directa entre artista i públic. Aquest any acollirà la proposta d’Escala d’Incendis dins del marc del festival d’art Young Gallery Weekend.

Exposició: Nueva Yo / Poesía visual

Artista: Joana Brabo


ESCALERA DE INCENDIOS

EDI és un projecte cultural especialitzat en Art Contemporani. Dirigit per l’artista i comissaria independent Anna García. Es va iniciar a Barcelona a 2012 i el seu objectiu principal és la democratització de l’art trencant murs entre l’artista i l’espectador. Un laboratori cultural d’idees on el pensament i la crítica estan presents. A la galeria d’art online podem gaudir del treball dels artistes actuals. Avui treballa a projectes internacionals.

Exposició: 9Cossos

Un projecte expositiu de performance art commissariat per Miguel Andrés i Anna García.
El cos comunica sense dir paraula. El performance art encripta missatges al cós a través de les seves accions perquè l’espectador termini de desxifrar el missatge.
9COSSOS és un tribut al cos i a l’art d’acció. Els cossos que es mostren en diferit per a dialogar amb l’espectador a través del temps i de l’espai.

Artistes: BBB Johannes Deimling, Camila Cañeque, Marc Montijano, Miguel Andrés, Natalia Carminati, Nina Maskiel & Mishka Beckma i Omar Jerez & Julia Martínez

Programació especial YGW

Programació especial de performance. Joana Brabo i artistes del programa YPA! Young Performance Art ens oferiran les seves obres durant el matí del dissabte, durant la visita guiada organitzada pel festival a la galeri, on Yzaguirre ens oferirà el seu deliciós vermut.

Dissabte 28/09 12 – 13h:

Art Galleries Tour amb Vermut Yzaguirre – Visita guiada a l’exposiciò + Performances: ‘Aprende a decir que no’, Joana Brabo. ‘Enigma’, Daniel Gama. ‘When you Feel like you are going to live forever’, Ji A Yu.

Diumenge 29/09 11 – 14h:

Performance: ¿Lava?, Daniel Gama.

9COSSOS. Ph: (C)BBB Johannes Deimling

Horari d'obertura

Amb cita prèvia.

Horari d'obertura durant el festival

Dv: 17 - 20h
Ds: 11 - 21h
Dg:11 - 14h

Adreça

Carrer d'En Mònec, 17
08003 Barcelona

Telèfon: +34 931 77 39 02

Email: info@anaglifos.es