Anaglifos + Escalera de Incendios Art Factory & Contemporary Art

ANAGLIFOS ART FACTORY (C/ d’En Mònec 17)

Anaglifos Art Factory és un espai dedicat al fet que els artistes de diferents disciplines puguin crear, exposar, presentar, assajar, organitzar tallers o dur a terme qualsevol proposta creativa. Un magnífic espai de 90 m2 acabat de restaurar que combina atmosferes clàssiques i modernes. Està pensat per a afavorir la relació directa entre artista i públic. Aquest any acollirà la proposta d’Escala d’Incendis dins del marc del festival d’art Young Gallery Weekend.

Performance: ‘Aprende a decir QUE NO’  i exposició: ‘Nueva Yo / Poesia visual’ de Joana Brabo

Aprèn a dir QUE NO!

Una performance poètica de Joana Brabo on humor  i sensibilitat  s’uneixen per a ensenyar-nos una gran lliçó  de vida.
Malabarismes del llenguatge, contorsions percutivas i cacofonies, acrobàcies poètiques i sonores, trobades en la tercera frase…
LO BUENO SI  BRABO TRES VECES BREVE, imperdible!
La performance va acompanyada d’algunes de les peces de la seva col·lecció Nueva JO  fruit de les seves aventures a Nova York.

Joana Brabo

Joana Brabo desvincula la paraula del format lliuro convertint-la en joc tant a nivell performatiu en diferents teatres, museus i festivals de poesia i art sonor (Macba, Sala Beckett, Antic Teatre, Kosmópolis, Fest de Poesia, BCN; Fest Silêncio,
LIS; Juxtaposicions, MAD; Vociferio, VAL; Fest Aural, DF; The Nuyorican, The Clement, NY…) com a nivell gràfic
exposant els seus poemes visuals i cal·ligrafies en tot tipus de suports des del seu projecte EN3PALABRAS als autobusos
nocturns de Tarragona. La seva obra visual ha estat exposada a Barcelona, Madrid , Menorca i São Paulo.


ESCALERA DE INCENDIOS

EDI és un projecte cultural especialitzat en Art Contemporani. Dirigit per l’artista i comissaria independent Anna García. Es va iniciar a Barcelona a 2012 i el seu objectiu principal és la democratització de l’art trencant murs entre l’artista i l’espectador. Un laboratori cultural d’idees on el pensament i la crítica estan presents. A la galeria d’art online podem gaudir del treball dels artistes actuals. Avui treballa a projectes internacionals.

Exposició: 9Cossos

Un projecte expositiu de performance art commissariat per Miguel Andrés i Anna García.
El cos comunica sense dir paraula. El performance art encripta missatges al cós a través de les seves accions perquè l’espectador termini de desxifrar el missatge.
9COSSOS és un tribut al cos i a l’art d’acció. Els cossos que es mostren en diferit per a dialogar amb l’espectador a través del temps i de l’espai.

Artistes: BBB Johannes Deimling, Camila Cañeque, Marc Montijano, Miguel Andrés, Natalia Carminati, Nina Maskiel & Mishka Beckma i Omar Jerez & Julia Martínez

Programació especial YGW

Programació especial de performance. Joana Brabo i artistes del programa YPA! Young Performance Art ens oferiran les seves obres durant el matí del dissabte, durant la visita guiada organitzada pel festival a la galeria, on Yzaguirre ens oferirà el seu deliciós vermut.

Dissabte 28/09
12 – 13h Art Galleries Tour amb Vermut Yzaguirre – Visita guiada a l’exposiciò + Performances: ‘Aprende a decir que no’, Joana Brabo. ‘Enigma’, Daniel Gama. ‘When you Feel like you are going to live forever’, Ji A Yu.

Diumenge 29/09
11 – 14h Performance: ¿Lava?, Daniel Gama.

9COSSOS. Ph: (C)BBB Johannes Deimling

Horari d'obertura

Amb cita prèvia.

Horari d'obertura durant el festival

Dv: 17 - 20h
Ds: 11 - 21h
Dg:11 - 14h

Adreça

Carrer d'En Mònec, 17
08003 Barcelona

Telèfon: +34 931 77 39 02

Email: info@anaglifos.es