Team

Anna García. Direcció. Formada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i Gestió Cultural. Màxim cap pensant de l’actual Escalera de Incendios, entitat dedicada a la Gestió Cultural. Establerta a Barcelona des de fa 15 anys, on desenvolupa els seus projectes artístics, actualment més centrada en l’àmbit fotogràfic i els seus projectes de gestió cultural com el cas de YGW.

Meritxell Àlvarez. Comissariat de galeries. Formació humanística i en gestió cultural, amb una debilitat especial pels idiomes i experiència en marketing, comunicació. Co-fundadora i directora de Projekteria [Art Gallery], galeria d’art de Barcelona compromesa amb la fotografia artística contemporània i els artistes emergents.

Carla Ledermann. Diseny gràfic i patrocinis.Formada en disseny gràfic. Actualment de desenvolupant projectes de gestió en àrees d’art contemporani i música. Col·laboradora d’ Artssspot.com com a dissenyadora. Fascinada amb la idea és connectar artistes, espais i públics.

Eva Michalcakova. Programció web i subvencions. Editora de l’agenda d’art transversal per a Barcelona, Artssspot.com. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i autodidacta en desenvolupament web.

Tuike Souza. Audiovisual. Creatiu visual que ha trobat a Barcelona el lloc idoni per a desenvolupar la seva producció artistica. Membre de Gargot, col·lectiu d’artistes. Actualment és director de OpeningBCN, plataforma de divulgació de l’escena artística de la ciutat comtal.