Team

Anna García. Direcció. Formada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i Gestió Cultural. Màxim cap pensant de l’actual Escalera de Incendios, entitat dedicada a la Gestió Cultural. Establida a Barcelona des de fa 15 anys on desenvolupa els seus projectes artístics, actualment més centrada a l’àmbit fotogràfic, i els seus projectes de gestió cultural com el cas de YGW.

Meritxell Àlvarez. Comissariat de galeries. De formació humanística, amb una debilitat especial pels idiomes i experiència en marketing, comunicació i gestió cultural. Co-fundadora i directora de Projekteria [Art Gallery], galeria d’art de Barcelona compromesa amb la fotografia artística contemporània i els artistes emergents.

Eva Michalcakova. Programció web i subvencions. Editora de l’agenda d’art transversal per a Barcelona, Artssspot.com. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i autodidacta en desenvolupament web.

Tuike Souza. Audiovisual. Creatiu visual que ha trobat a Barcelona el lloc idoni per a desenvolupar la seva producció artistica. Membre de Gargot, col·lectiu d’artistes. Actualment és director de OpeningBCN, plataforma de divulgació de l’escena artística de la ciutat comtal.